Content- en Ghostwriting

 

Jouw woorden, mijn pen

Voor leiders en visionairs die bruisen van ideeën maar worstelen om ze neer te pennen. Ik ben jouw onzichtbare pen, jouw geheime kracht achter de schermen.

Samen creëren we content die jouw unieke stem en expertise in de B2B-sector benadrukt, zonder dat je zelf een letter hoeft te schrijven.

Ben jij dit:

  • De eeuwige uitsteller:

Blokt jouw PA ook elke maand anderhalf uur in voor jouw blog en inspirerende content, maar plan je stiekem liever een saaie budgetmeeting in die tijd?

 

  • De podiumheld met schrijfangst:

Heb je ideeën en visies die live op een podium schitteren, maar veranderen in Saharazand zodra je ze probeert op te schrijven?

 

  • De ondernemer met tandpasta-strijd:

Besef je het belang van content voor je groei, maar voelt het schrijven ervan alsof je het laatste restje uit een lege tandpastatube probeert te knijpen?

Anne-Margriet-By-Joy-Photography-WEB-18

Van inspiratie tot impact

Laat het worstelen met woorden aan mij over. Samen transformeren we jouw briljante ideeën in boeiende content die je publiek niet alleen bereikt, maar ook raakt.

Waar jouw visie vorm krijgt

Ontdek hoe jouw gedachten en visies transformeren in verhalen die zowel boeiend als overtuigend zijn, en die jouw merkidentiteit versterken.

giphy.gif?cid=790b76118mpsvp9pdzokajfqf3u7quhfub451nn5afihoiug&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g

Wat krijg je van mij:

 

  1. Strategische Contentplanning: Samen stellen we een contentstrategie op die jouw doelen ondersteunt en jouw doelgroep aanspreekt.
  2. Whitepapers: Diepgaande, goed onderzochte documenten die jouw expertise tonen en waardevolle inzichten bieden voor jouw publiek.
  3. Customer Stories: Meeslepende verhalen en testimonials die de impact van jouw diensten en producten laten zien door de ogen van tevreden klanten.
  4. Case Studies: Gedetailleerde analyses van succesvolle projecten die laten zien hoe jouw oplossingen werken in de praktijk.
  5. Blogposts en Artikelen: Regelmatig bijgewerkte content die jouw website fris houdt en jouw publiek betrokken houdt.
  6. Ghostwriting: Jouw ideeën en stem, perfect verwoord zonder dat je zelf een letter hoeft te schrijven.

 

Waarom tijd verspillen?

Tijd is geld, en in jouw geval waarschijnlijk veel geld. Elke minuut die je besteedt aan het staren naar een knipperende cursor of het worstelen met woorden is een minuut die je ergens anders had kunnen besteden. Laat mij dat voor je doen, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet.

 

Waarom kiezen voor Anne-Margriet Schrijf Smith?

- Expertise: Jarenlange ervaring in het schrijven van content voor de B2B-sector.
- Resultaatgericht: Focus op conversies en het versterken van je merk.
- Persoonlijke aanpak: Maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.

 

Investering in impact, niet in tijd

 

Heel eerlijk: uurtje-factuurtje is niet mijn stijl. Mijn schrijfwerk draait om ROI, omzet, en conversie. Jij investeert in de waarde en impact die mijn woorden brengen, niet in de tijd die ik erin steek. Creativiteit kent geen klok. Een geniale ingeving kan tijdens een hardlooprondje opkomen of pas na uren zwoegen op die perfecte eindzin.

Na onze eerste Copy Call maak ik altijd met alle plezier een offerte op maat. Nog steeds nieuwsgierig naar prijzen?

Ik snap je helemaal. Hieronder alvast een sneak peek van de prijsindicaties. Meer weten? Bel me dan of stuur een mailtje.

Prijzen content en ghostwriting Anne-Margriet Schrijfsmith